Jonge Talenten Uit Heerenveen Nemen de Toekomst in Eigen Handen tijdens de Young Climathon

Op 10 en 11 juli lieten vierdejaars vwo-leerlingen van het Bornego College hun creatieve geesten stralen tijdens de Young Climathon. Dit initiatief, ondersteund door de Gemeente Heerenveen, daagde de jonge denkers uit om hun creativiteit en duurzaamheid te tonen bij het herontwerpen van het Burgemeester Kuperusplein.

Het Burgemeester Kuperusplein staat centraal in de gemeenschap van Heerenveen, en deze jonge talenten werden uitgedaagd om het plein opnieuw in te richten. De resultaten van hun inspanningen waren niets minder dan inspirerend. De Young Climathon is een geweldig voorbeeld van hoe de jeugd van vandaag betrokken is bij de zoektocht naar duurzame oplossingen voor de uitdagingen van morgen.

Lees meer over dit inspirerende evenement.