Voorlopig ontwerp kernwinkelgebied Heerenveen

De Gemeente Heerenveen heeft ons geselecteerd voor het opstellen van een inrichtingsplan voor het kernwinkelgebied. Al vier jaar denkt een grote groep betrokken bewoners en ondernemers mee aan de Centrumvisie, en wij gaan we die visie concreet maken. De Dracht, Sieversstraat, Gemeenteplein en Lindegracht vormen samen het historisch en commercieel hart van het centrum en zullen in ons plan aantrekkelijker en beter toekomstbestendig worden. Op 3 oktober presenteerde ons bureau het plan in een drukbezochte bewonersavond. We gaan het centrum sterk vergroenen, er komt andere bestrating, meer zitplekken en een aantal mooie verwijzingen naar de geschiedenis van Heerenveen.
Bekijk voor een impressie van het plan onderstaand filmpje (in opdracht van Gemeente Heerenveen gemaakt door PLAN34 2D/3D-Styling-Design-Visualisatie)