Marseille Buiten 10 Jaar!

We vierden ons tienjarig bestaan, en het was mooier dan we hadden durven hopen. Heel veel mensen, lekker zonnetje en heerlijke hapjes. Wij zijn blij dat wij deze mijlpaal samen met al onze partners, opdrachtgevers en familie hebben mogen vieren. Gewoon een fantastisch feest.
Bovendien presenteerden we ons boek Buitenwerk, met een overzicht van 10 jaar ontwerpwerk aan de buitenruimte en alles wat daarbij komt kijken. En we zijn er supertrots op.

Ontwerp voor een nieuwe woonwijk in Leek

Wij zijn met Heutink en BDG Architecten door de Gemeente Westerkwartier geselecteerd voor het ontwerpen van een nieuw woonveld met 44 woningen in de wijk Oostindië/De Hoven. Prachtige groene en duurzame opgave.

Bisschop de Vetplein in aanleg

De bouw van ons Bisschop de Vetplein in Gilze is gestart! Hier wordt het bestaande parkeer- en marktplein getransformeerd tot een prachtig verblijfsplein met meer groen, een terras, minder parkeerplaatsen en verschillende verwijzingen naar de bijzondere geschiedenis.

Tender Venlo gewonnen

Geweldig nieuws dat we met samen met Slangen+Koenis zijn geselecteerd voor deze prachtige opgave in Venlo. We kijken er naar uit om hier een een prachtige duurzame buitenruimte te maken.

Plan gepresenteerd bij de TerpTalks

Jeroen schoof als tafelgast aan bij de TerpTalks. Via een livestream werd er uitleg gegeven aan meer dan zestig geïnteresseerden over ons plan voor Campus de Terp in Wieringerwerf.

Rondleiding Wildlands Emmen

Hilbert Makkinga van Drielanden Bomen leidde ons achter de schermen van Wildlands rond, onder andere door de enorme tropische kas.

Op excursie in Utrecht

Ook in Utrecht is er genoeg te zien. Met onze excursie door Leidse Rijn en het Maximapark hebben we weer wat nieuwe inspiratie opgedaan.