Nieuwe opdracht: Museumkwartier Vlaardingen

Een fantastische nieuwe opdracht in Vlaardingen. Op een historische locatie ontwierp BLAUW in opdracht van BPD een nieuwe woonbuurt met een grote samenhang tussen de nieuwbouw en de Rijksmonumentale pakhuizen. Op basis van de door BLAUW opgestelde randvoorwaarden gaan wij meedenken over het ontwerp van de openbare ruimte. 

Nieuwe opdracht in Wildlands Emmen

Naast de Olifantenkas van Wildlands mogen we in samenwerking met Drielanden Bomen op een braakliggend terrein van 4.000m2 een nieuwe pluk- en beleeftuin ontwerpen.

Definitief Ontwerp De Besloten Wal Leek gereed

In opdracht van Heutink Groep ontwierpen we met BDG Architecten een woonwijk met 32 grondgebonden woningen, 8 vrijstaande en 14 half vrijstaande woningen, 5 tiny houses en 5 levensloopbestendige woningen. Deze unieke diversiteit aan woningaanbod levert een vitale buurt op.

Dag van de Openbare Ruimte

Op 5 en 6 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht opnieuw de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte plaats. Centraal onderdeel van de beurs is elk jaar Het Plein. Dit is het hart van de beurs en het is dit jaar door ons vormgegeven. Het ontwerp raakt op een subtiele manier de thema’s verstening, vergroening, […]

Jeroen in CRK Wageningen

Per 1 september volgt Jeroen Marseille Rob Aben op als landschapsdeskundige in de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van Wageningen. De CRK behandelt 1 keer per maand actuele planvoorstellen binnen de gemeente.

Wachtershuisjes voor het Exercitieplein in Ede

Aannemer Smink Infra b.v. heeft ons Exercitieplein in Ede prachtig aangelegd en Wolbrink Nederland B.V. is nu bezig met de kers op de taart: wachtershuisjes die refereren aan het Defensie-verleden van de plek maar ook speel-, zit- en kunstobject zijn.