Ontwerp voor een nieuwe woonwijk in Leek

Wij zijn met Heutink en BDG Architecten door de Gemeente Westerkwartier geselecteerd voor het ontwerpen van een nieuw woonveld met 44 woningen in de wijk Oostindië/De Hoven. Prachtige groene en duurzame opgave.

Bisschop de Vetplein in aanleg

De bouw van ons Bisschop de Vetplein in Gilze is gestart! Hier wordt het bestaande parkeer- en marktplein getransformeerd tot een prachtig verblijfsplein met meer groen, een terras, minder parkeerplaatsen en verschillende verwijzingen naar de bijzondere geschiedenis.

Tender Venlo gewonnen

Geweldig nieuws dat we met samen met Slangen+Koenis zijn geselecteerd voor deze prachtige opgave in Venlo. We kijken er naar uit om hier een een prachtige duurzame buitenruimte te maken.

Plan gepresenteerd bij de TerpTalks

Jeroen schoof als tafelgast aan bij de TerpTalks. Via een livestream werd er uitleg gegeven aan meer dan zestig geïnteresseerden over ons plan voor Campus de Terp in Wieringerwerf.

Rondleiding Wildlands Emmen

Hilbert Makkinga van Drielanden Bomen leidde ons achter de schermen van Wildlands rond, onder andere door de enorme tropische kas.

Marseille Buiten over Texel

Interview met Judith Ploegman over de visievorming op de IJsbaanlocatie in Den Burg.

Klik hier om het artikel te lezen.

Op excursie in Utrecht

Ook in Utrecht is er genoeg te zien. Met onze excursie door Leidse Rijn en het Maximapark hebben we weer wat nieuwe inspiratie opgedaan.

Aanbesteding Westergouwe gewonnen

Fantastisch nieuws; samen met BDP hebben we de aanbesteding gewonnen voor het parkontwerp rondom Voorzieningencluster Westergouwe, Gouda. Rondom de nieuwbouw gaan we een prachtig natuurinclusief beweeg-landschap bouwen. Architectenweb schreef hier een artikel over.

Klik hier om het artikel te lezen.