Waluwe in uitvoering

Ons ontwerp voor de buitenruimte rond het nieuwe zwembad Waluwe in Zaltbommel wordt op dit moment uitgevoerd. Medio november wordt het opgeleverd.

Nieuwe opdracht in Landgraaf

Voor BDG architecten werken we komende tijd aan het prachtige landschap rondom het nieuw te bouwen Charlemagne College. Mooie nieuwe opdracht!

Inspiratie opdoen in Amsterdam

De bureau-excursie ging dit keer naar Amsterdam. Op de fiets hebben we allerlei projecten rondom ‘t IJ bekeken. Prachtig om te zien hoe dit gebied vormgegeven wordt.

Ontwerp IKC Rummerinkhof Haren

In het Groningse Haren zijn BDG Architecten en Marseille Buiten geselecteerd voor het maken van het ontwerp van IKC Rummerinkhof. Het nieuwe IKC wordt het thuis van de Brinkschool, Kinderopvang Haren en een gymzaal die ook door sportverengingen uit de buurt gebruikt wordt.

Bisschop de Vetplein in de media

BN De Stem schrijft over ons ontwerp van het Bisschop de Vetplein in Gilze.

Klik hier om het artikel te lezen.

Achter de Tuintjes Gilze

Geweldig nieuws, zo vlak voor de kerstvakantie. Met Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten wonnen we de aanbesteding voor de sporthal Achter de Tuintjes in Gilze. Naast verduurzaming van het bestaande gebouw en het toevoegen van een nieuwe voorgevel bestaat de opgave uit het inrichten van het voorplein.

Capital-T en L in uitvoering

Naar aanleiding van de oplevering van het eerste project met onze T- en L-steen bracht MBI een nieuwsbrief uit om het materiaal in de vakwereld te introduceren.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Maresingel opgeleverd

De Rijnsburgersingel/Maresingel in Leiden is klaar. Na een lang, zorgvuldig traject is ons ontwerp uiteindelijk helemaal gerealiseerd. Smaller profiel, wandelpad aan de waterkant en een binnenstadsdetaillering. Nu doet dit deel van de singel volwaardig mee met het Singelpark.